Danone продав 18,4% акцій "Вімм-Білль-Данн" за $470 млн

Поділитися
Найбільша у світі компанія з виробництва молочних продуктів - французька "Danone" завершила операцію з продажу 18,4% акцій найбільшої російської молочної компанії "Вімм-Білль-Данн" за $470 млн.
Найбільша у світі компанія з виробництва молочних продуктів - французька "Danone" завершила операцію з продажу 18,4% акцій найбільшої російської молочної компанії "Вімм-Білль-Данн" за $470 млн.У французькій компанії відзначають, завершення операції було умовою для отримання дозволу Федеральної антимонопольної служби Росії на об'єднання "Danone" із другою за величиною у Росії молочною компанією "Юнімілк". Нагадаємо, в червні 2010 р. французький "Danone" і російський "Юнімілк" підписали угоду щодо злиття молочного бізнесу в Росії. Злиття поширюється на діяльність компаній у Росії, Україні, Казахстані та Білорусі і зачіпає всі вироблені ними молочні продукти. Передбачається, що об'єднана компанія стане лідером на ринку молочних продуктів СНД і особливо Росії, де її частка складе близько 21%. Оборот нової компанії складе приблизно 1,5 млрд євро.

За матеріалами: ЛІГАБізнесінформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі