Україна і Сербія погодили проект угоди про безвізовий режим

Поділитися
Департамент інформаційної політики МЗС у середу, 3 листопада, повідомляє, що Україна і Сербія погодили проект угоди між Кабінетом міністрів і урядом Республіки Сербія про відмову від візових вимог для громадян.
Департамент інформаційної політики МЗС у середу, 3 листопада, повідомляє, що Україна і Сербія погодили проект угоди між Кабінетом міністрів і урядом Республіки Сербія про відмову від візових вимог для громадян.Відповідних домовленостей було досягнуто на україно-сербських консультаціях із консульсько-правових питань у вівторок. «Проектом угоди передбачається безвізовий режим поїздок громадян України і Сербії на термін до 30 днів протягом 60 днів з дати першого в'їзду. Укладення зазначеної угоди сприятиме подальшому розвитку партнерських відносин із Сербією, інтенсифікації контактів у політичній, економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах», - вказується в повідомленні.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі