Кернес здобув перемогу в перегонах за крісло мера Харкова

Поділитися
Геннадій Кернес переміг на виборах мера Харкова з відривом від свого конкурента Арсена Авакова у 0,63%. Про це у четвер, 4 листопада, повідомляє міська виборча комісія.
Геннадій Кернес переміг на виборах мера Харкова з відривом від свого конкурента Арсена Авакова у 0,63%. Про це у четвер, 4 листопада, повідомляє міська виборча комісія.За результатами обробки 100% протоколів дільничних виборчих комісій на виборах харківського міського голови Геннадій Кернес набрав 30,09% голосів, в Арсена Авакова - 29,46%, Алли Александровської - 18,38%. Проти всіх проголосували 10,91% виборців. Нагадаємо, у Партії регіонів з самого початку були впевнені в перемозі Кернеса. Губернатор Харківської області Михайло Добкін привітав Кернеса з перемогою ще 2 листопада. Згідно з даними екзит-полу, проведеного компанією Gfk-Україна, у боротьбі за посаду мера Харкова екс-губернатор Арсен Аваков отримав 34,7% голосів, а виконуючий обов'язки міського голови Геннадій Кернес - 30,9%. На третій позиції - Алла Александровська - 15,4%.

За матеріалами Главное

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі