На виборах мера Полтави переміг Олександр Мамай

Поділитися
У Полтаві на виборах мера за Олександра Мамая, який був висунутий партією «Совість України», віддали свої голоси 61,64% виборців. Про це в п'ятницю, 5 листопада, повідомили журналістам у Полтавській міській виборчій комісії.
У Полтаві на виборах мера за Олександра Мамая, який був висунутий партією «Совість України», віддали свої голоси 61,64% виборців. Про це в п'ятницю, 5 листопада, повідомили журналістам у Полтавській міській виборчій комісії. За їх інформацією, за чинного мера Полтави Андрія Матковського, який був висунутий Всеукраїнською партією трудящих, свої голоси віддали 14,29% виборців. Таким чином, різниця між двома кандидатами склала близько 52 тис. голосів. Третє місце в екс - голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева, якого висунула Українська народна партія. За нього віддали свої голоси 9,56% виборців. Не підтримали жодного з кандидатів близько 5% виборців. Явка виборців склала 46,25%. Також у комісії повідомили, що партія «Совість України» отримала в Полтавській міськраді 74% місць, що становить 37 мандатів, з них 24 депутати пройшли за мажоритарними округами. Партія регіонів та ВО «Батьківщина» отримали по 5 мандатів. «Фронт Змін» буде представлений у міськраді двома депутатами, КПУ - одним. Всього в Полтавській міськраді 50 депутатів. За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі