Партія регіонів у Луганській облраді отримає 106 мандатів з 124

Поділитися
Згідно з результатами голосування, які оприлюднила Луганська обласна територіальна виборча комісія, до Луганської облради пройшло 106 депутатів від Партії регіонів, 13 - від Компартії, 4 - від «Сильної України» і 1 - від УСДП.
Згідно з результатами голосування, які оприлюднила Луганська обласна територіальна виборча комісія, до Луганської облради пройшло 106 депутатів від Партії регіонів, 13 - від Компартії, 4 - від «Сильної України» і 1 - від УСДП.При цьому за партійними списками до облради пройшло 46 депутатів від Партії регіонів, 12 - від Комуністичної партії України і 4 - від партії «Сильна Україна». За мажоритарною системою до обласної ради пройшло 60 представників Партії регіонів з 62 можливих. Крім «регіоналів», депутатами-мажоритарниками стали один представник від УСДП і один від КПУ. Усього в Луганській облраді буде 124 депутата. У 2006 році їх було 120. Вибори до місцевих органів влади пройшли в Україні 31 жовтня. Нагадаємо, що на виборах мера Луганська з перевагою в 21 голос переміг кандидат від Партії регіонів Сергій Кравченко, проте його опонент комуніст Спиридон Кілінкаров не визнає підсумків голосування і планує домагатися справедливості в суді. За матеріалами "Інтерфакс-Україна"
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі