Леді Гага отримала три премії MTV

Поділитися
© Сучасна опера
Леді Гага на церемонії вручення щорічних премій європейського MTV у Мадриді отримала найбільшу кількість нагород. Про це в неділю, 7 листопада, повідомили ЗМІ.
Леді Гага на церемонії вручення щорічних премій європейського MTV у Мадриді отримала найбільшу кількість нагород. Про це в неділю, 7 листопада, повідомили ЗМІ. Співачка перемогла в категоріях «Найкраща співачка», «Найращий поп-виконавець» і «Найкраща пісня» з «Bad Romance». Усього Леді Гага була висунута на здобуття п'яти нагород європейського MTV за 2010 рік. Кеті Перрі, що також претендувала на перемогу в п'яти номінаціях, отримала в результаті нагороду лише за «Найкраще відео» - «California Gurls». Серед інших власників нагород європейського MTV опинилися: Джастін Бібер, який переміг у двох номінаціях, поміж них і «Нвйкращий співак», Linkin Park - «Найкращий концертний виступ», Thirty Seconds to Mars - «Найкращий рок-виконавець» і Paramore - «Найкращий альтернативний виконавець ». Крім того, нагороди MTV отримали Емінем, визнаний найкращим хіп-хоп виконавцем, і Енріке Іглесіас, який переміг у номінації «Найкращий іспаномовний співак». Найкращим новим артистом стала співачка Кеша, а нагороду за світовий концертний тур (World Stage) одержала група Tokio Hotel. Володарями почесної нагороди «Всесвітня ікона MTV» стала група Bon Jovi. У рамках церемонії вручення нагород було оголошено й володаря нагороди в категорії «Найкращий європейський артист», у якій змагаються переможці регіональних відбіркових турів. Від Росії на здобуття цієї нагороди було висунуто Діму Білана, який програв у результаті представнику Італії Марко Менгоні (Marco Mengoni). Щорічна церемонія вручення нагород європейського MTV - найбільший захід музичного телеканалу, який проводять за межами США. Церемонія кожен рік відбувається в різних містах Європи. У листопаді 2010 року нагороди європейського MTV були вручені в 17-й раз.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі