«Київводоканал» замість хлору буде очищувати воду гіпохлоритом натрію

Поділитися
© asiareport.ru
Компанія «Київводоканал» має намір відмовитися від використання хлору в процесі водоочистки до 2013 року. Про це повідомив генеральний директор компанії Ярослав Філатов

Компанія «Київводоканал» має намір відмовитися від використання хлору в процесі водоочистки до 2013 року. Про це повідомив генеральний директор компанії Ярослав Філатов.

Так, компанія планує у 2011 році реконструювати Деснянську водопровідну станцію.

Реконструкцією також передбачено запуск міні-заводу з виробництва гіпохлориду натрію - більш технологічного і практично безпечного для екосистеми міста компоненту знезараження води.

«Завдяки прямим інвестиціям ми також маємо намір у найближчі два роки повністю відмовитися від використання хлору в процесі водоочистки. Для цього на 2011 рік запланована реконструкція Деснянської водопровідної станції з урахуванням запуску міні-заводу з виробництва гіпохлориду натрію - більш технологічного і практично безпечного для екосистеми міста компоненту знезараження води», - розповів Філатов.

За словами гендиректора підприємства у найближчих планах компанії і каналізування масиву «Гідропарк».

Водопостачання Києва здійснюється із 3 джерел: поверхневих водозаборів Дніпра, Десни та підземних артезіанських свердловин.

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі