Громадський транспорт буде їздити по окремій смузі

Поділитися
Мінтрансзв'язку пропонує виділити спеціальні смуги для громадського транспорту в містах, які приймають Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Мінтрансзв'язку пропонує виділити спеціальні смуги для громадського транспорту в містах, які приймають Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Впровадження в містах окремих спеціальних смуг для транспорту загального користування є першим необхідним кроком для вдосконалення міських пасажирських автоперевезень.

Такою є резолюція робочої групи з питань забезпечення функціонування громадського транспорту під час проведення в Україні Євро-2012, засідання якої відбулося у Мінтрансзв'язку.

Під час наради було відзначено, що в кожному з приймаючих чемпіонат міст предметом особливого контролю є питання впровадження спеціальних виділених смуг для транспорту загального користування з відповідною розміткою на проїзній частині міських автомагістралей.

Заступник Голови Нацагентства з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 Олександр Красноштан нагадав представникам міст, що від них вимагається чіткий план дій із впровадження виділених смуг для транспорту загального користування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі