У рейтингу найдорожчих міст світу Москва піднялася з 25 на 14 місце

Поділитися
Найдорожчим містом 2010 року для іноземців, що приїжджають працювати, стало Токіо. Про це свідчать дані нового дослідження консалтингової компанії ECA International. У минулому році столиця Японії посідала третє місце рейтингу.
Найдорожчим містом 2010 року для іноземців, що приїжджають працювати, стало Токіо. Про це свідчать дані нового дослідження консалтингової компанії ECA International. У минулому році столиця Японії посідала третє місце рейтингу.Москва піднялась на 14 місце, хоча ще рік тому, згідно з дослідженням ECA International, була 25-ою. Цікаво, що в рейтингу найдорожчих міст на сайті ECA навпроти номера 14 написано "Росія", а не "Москва". До першої трійки рейтингу також увійшли Луанда і одне з найбільших японських міст Нагоя, які посіли друге і третє місце відповідно. На рік раніше столиця Анголи була визнана лідером за дорожнечею для іноземців. Найдорожчим містом Європи в цьому списку виявилось Осло (6 місце). За ним йдуть Цюріх (7 місце) і Женева (8 місце). У Латинській Америці за цим показником лідирує Каракас. Столиця Венесуели посіла 16 сходинку рейтингу. Українська столиця не увійшла до 50-ки найдорожчих міст світу. При складанні рейтингу аналітики враховували основні витрати, серед яких витрати на їжу, алкоголь, сигарети, одяг, техніку і бензин. У світі існує кілька рейтингів найдорожчих міст для приїжджих, один з них яких складає компанія Mercer Human Resource Consulting. За її даними, у 2009 році на другому місці за дорожнечею була Москва, а на першому - Токіо. До цього столиця Росії була лідером протягом трьох років. Нагадаємо, у світовому рейтингу міст з найдорожчою нерухомістю Київ посів 35-е місце.

За матеріалами: lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі