Опитування: Кожен п'ятий українець хотів би прожити своє життя по-іншому

Поділитися
© ZN.UA
Якби можна було почати своє життя спочатку, майже кожен п'ятий українець (17%) прожив би його по-іншому. Про це свідчать результати дослідження, що були проведені соціологічною групою «Рейтинг» 4-11 жовтня 2010 року.
Якби можна було почати своє життя спочатку, майже кожен п'ятий українець (17%) прожив би його по-іншому. Про це свідчать результати дослідження, що були проведені соціологічною групою «Рейтинг» 4-11 жовтня 2010 року. Як наголошується в прес-релізі соцгрупі, тих, хто хотів би прожити своє життя по-іншому, більше всього на Півночі Україні, а також серед респондентів віком 40-49 років. Тільки 25% прожили б життя так само. Таких найбільше на Заході, Сході Україні і серед молоді та респондентів похилого віку. Майже половина опитаних (48%) - дещо б змінили в своєму «новому житті». Найбільше таких на Півночі Україні, а також серед респондентів у віці 50-59 років. 10% не змогли відповісти на це питання. Дослідження показало, що чим вищі доходи в людей, тим більше серед них тих, хто не змінював би  нічого в своєму «новому житті». Подібні тенденції спостерігаються і щодо рівня освіти. Так, серед респондентів з вищою освітою прожили б життя так само майже третина (31%), а серед респондентів із середньою освітою таких менше чверті (21%). Було опитано 2 тисячі респондентів віком від 18 років і старше методом інтерв'ю (face to face). Для значень, близьких до 50% похибка вибірки становить не більше 3%, для значень, близьких до 30%, - не більше 2,6%, для значень, близьких до 10%, - не більше 1,8%. За матеріалами «Інтерфакс-Україна»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі