Коломойський: «Свобода» може стати лідируючою політсилою Центру та Заходу України

Поділитися
© serc.carleton.edu
Всеукраїнське об'єднання "Свобода", лідером якої є Олег Тягнибок, найближчим часом може стати лідируючою політичною силою в Центрі та на Заході України.Таку думку висловив український мільярдер Ігор Коломойський в інтерв'ю газеті "Столичні новини".
Всеукраїнське об'єднання "Свобода", лідером якої є Олег Тягнибок, найближчим часом може стати лідируючою політичною силою в Центрі та на Заході України.Таку думку висловив український мільярдер Ігор Коломойський в інтерв'ю газеті "Столичные новости".«Якщо раніше їх електорат становив 2-3 відсотки маргінального населення, то тепер їх електоральна база зросла. Вони цілком найближчим часом можуть стати лідерами Заходу і Центру України», - сказав бізнесмен. При цьому, він зазначив, що бачить як «Свобода» стала більш поміркованою політичною силою. «Я бачу по ТБ, «Свобода» явно змістилася від ультранаціоналізму ближче до центру, стала більш поміркованою», - підкреслив Коломойський. На його думку, в ситуації, що складається нічого дивного немає. «" Помаранчева " частина суспільства, особливо в останні два роки влада Юлії Тимошенко, себе повністю дискредитувала. Ось всі кажуть, мовляв, Ющенко винен. А я вважаю, що Юлія Володимирівна - єдина, хто зруйнувала повністю і розколола всі демократичне, або "помаранчевий", рух. Тобто її прагнення до необмеженої особистої влади і авантюризм, і захопленість, і бажання все безповоротно поставити на кін за принципом "або все, або нічого" », - вважає бізнесмен. Також Коломойського не дивує, що «від неї зараз тікають». «Це монопартії, засновані на одній людині. Вождизм з прагненням вождя до необмеженої влади», - сказав Коломойський. «Я якось говорив, що якщо Тимошенко стане президентом, то я поїду в еміграцію. Ну, а якщо я не в еміграції, значить, все в порядку ", - сміється бізнесмен. Крім того, Коломойський підкреслив, що сподівається на подальший зсув «Свободи» до політичного центру. «Будемо сподіватися, що чим більше вона буде набирати електорат, тим ближче вона буде рухатися до центру. Краще ті націоналісти, які прямо говорять те, що вони думають, ніж ті, які мовчать, але все роблять за спиною», - вважає бізнесмен. Раніше в деяких ЗМІ з'являлася інформація про те, що Ігор Коломойський фінансує "Свободу". Водночас, сам бізнесмен і представники даної партії, спростовували подібні припущення.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі