Transparency International: Більше третини українців дають хабарі

Поділитися
Близько 34% українців зізналися в тому, що давали хабар за останні 12 місяців. Про це свідчать результати дослідження, проведеного організацією Transparency International, яка займається моніторингом корупції по всьому світу.
Близько 34% українців зізналися в тому, що давали хабар за останні 12 місяців. Про це свідчать результати дослідження, проведеного організацією Transparency International, яка займається моніторингом корупції по всьому світу.При цьому 63% українців впевнені, що рівень корупції у країні залишається стабільним, 30% вважають, що рівень корупції зростає, і лише 7% констатують його зниження. 59% українців вважають, що урядові зусилля по боротьбі з корупцією неефективні. Схожий рівень корупції організація зафіксувала в Азербайджані, Болівії, Гані, Кенії, Литві, Молдові та Пакистані. При цьому, за даними організації, чверть мешканців земної кулі протягом року в тих чи інших випадках дає хабар. Повідомляється, що найбільше дають хабарі в країнах Африки на південь від Сахари, на Близькому Сході і в Північній Африці. У Балканських країнах і Туреччині цей показник становить 19 відсотків, а в країнах Євросоюзу і в Північної Америки - 5 відсотків.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі