Після Нового року Попов звільнить 400 чиновників

Поділитися
© donnu.edu.ua
Заступник голови КМДА Олександр Мазурчак заявив, що після Нового року управлінський штат столиці скоротять приблизно на 400 осіб.

Заступник голови КМДА Олександр Мазурчак заявив, що після Нового року управлінський штат столиці скоротять приблизно на 400 осіб. «Було прийнято рішення сесії про скорочення 20%. Зараз йде робота над структурою. Найближчим часом ми зможемо її представити у ЗМІ. Це буде оголошено до Нового року, а за фактом буде здійснено після Нового року», - сказав він. За словами Мазурчака, з цією метою зараз аналізується структура кожного столичного управління. «Буде скорочено або сам відділ, або будуть злиті два, три управління в одне, або буде просто скорочено кількість людей в самому управлінні...», - сказав він. «Загалом буде скорочено близько 400 осіб. Звільненим працівникам будуть виплачені всі компенсації, відповідно до чинного законодавства», - підкреслив Мазурчак, зазначивши, що особисто він звільнення не боїться. Нагадаємо, у листопаді голова КМДА Олександр Попов повідомив, що заплановано 1,5-тисячне скорочення управлінської та виконавчої служб міста. За його інформацією, передбачається скоротити, зокрема, структуру КМДА приблизно на 115 людей, зменшити чисельність системи управління районних держадміністрацій приблизно на 240 осіб. Окрім того, у столиці буде скорочено кількість комунальних підприємств із 183 до 111. Передбачена як ліквідація неефективно працюючих підприємств, так і приватизація та об'єднання з іншими рентабельно працюючими. «Якщо ми порахуємо це (1,5-тисячне скорочення) у бюджетних коштах, то це близько 80-100 млн грн. щорічно», - зазначив голова КМДА. За його словами, зекономлені кошти будуть спрямовані на вирішення, зокрема, соціальних проблем міста.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі