Ліга Європи: «Динамо» зіграло внічию з «Шерифом» і забезпечило собі перемогу в групі

Поділитися
У середу, 15 грудня, були зіграні матчі першого дня шостого туру групового етапу Ліги Європи. Київське «Динамо» зіграло в нульову нічию з молдавським «Шерифом» і забезпечило собі першу сходинку в групі.
У середу, 15 грудня, були зіграні матчі першого дня шостого туру групового етапу Ліги Європи. Київське «Динамо» зіграло в нульову нічию з молдавським «Шерифом» і забезпечило собі першу сходинку в групі.«Шериф» не виглядав приреченим, як мінімум - не весь. Кіпер молдаван Дмитро Стажила фактично приніс своїй команді нічию, можливо, й не здійснивши яскравих геройських вчинків, але в ряді епізодів зігравши досить ефектно. З початку поєдинку вболівальники «насолоджувалися» одноманітним перекочуванням м'яча - аж до середини першого тайму. Потім рахунок відкрив Андрій Шевченко, але на табло це не було відбито, бо Андрій Ярмоленко чогось вирішив проявити зайву активність безпосередньо перед воротарем, і арбітр вирішив, що це «активний офсайд». Цей момент, здавалося, розлютив Андрія і той почав постійно створювати небезпечні моменти. Правда, для їхнього завершення постійно чогось не вистачало. Партнери як могли підстраховували, але з різним ступенем ефективності - так, Артем Мілевський звично «валився» за кожної зручної можливості, а Євген Хачеріді ніяк не міг позбутися нав'язливого відчуття, що він присутній на Чемпіонаті Європи із зимового волейболу. Так перший тайм і завершився - в атаках господарів. Здавалось, у другій половині зустрічі Динамо піднатисне, й гостям не уникнути голів у їхні ворота. Але кіперу молдаван Стажилі так зовсім не здавалося, й він десь у проміжку між шістдесят сьомою й 75-ою хвилинами видав те саме феєричне шоу, що дозволило уникнути його команді поразки. А наприкінці матчу Динамо ледь не пропустило саме, добре Андрій Несмачний зайняв правильну позицію на самій лінії воріт. По суті, на цьому гра й завершилася, й не виключено, що причиною цьому послужила інформація про паралельний матч - там БАТЕ програвало по повній програмі, що абсолютно влаштовувало Динамо. Що ж, київський клуб виконав завдання-мінімум і посів перше місце в своїй групі.

За матеріалами Football.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі