«Свобода» провела в Києві смолоскипний марш на честь дня народження Степана Бандери

Поділитися
© digimedia.ru
Київська міська організація ВО «Свобода» в суботу, 1 січня, провела смолоскипний марш на честь 102-ї річниці з дня народження провідника Організації українських націоналістів (ОУН), героя України Степана Бандери, повідомляє прес-служба партії.
Київська міська організація ВО «Свобода» в суботу, 1 січня, провела смолоскипний марш на честь 102-ї річниці з дня народження провідника Організації українських націоналістів (ОУН), героя України Степана Бандери, повідомляє прес-служба партії.Марш розпочався біля пам'ятника Тарасу Шевченку в парку Шевченка. Близько двох тисяч «свободівців», а також киян та гостей столиці, які долучилися до ходи, організованою колоною пройшли центральними вулицями міста до Майдану Незалежності, де відбувся святковий мітинг. Голова Київської міської організації ВО «Свобода» Андрій Іллєнко зазначив, що вшанування Степана Бандери – це не просто культурна подія, це актуальна політична боротьба, адже Бандера – це символ соціальної та національної революції. «Сьогодні ми знаходимося в умовах, коли, фактично, зароджується олігархічна диктатура і ми вже бачимо, що починаються політичні репресії, економічна криза, наступ на громадянські та соціальні права в перемішку з наступом українофобії. Усе це говорить про те, що передреволюційна ситуація неминуча. Тому зараз ідея та символіка Бандери як ніколи актуальна. Покоління Бандери, Шухевича, Лемика вшановується українцями за їхні подвиги, та потрібно зробити так, аби наступні покоління вшановували не тільки їх, але й людей з нашого покоління. В Україні мають з'явитися нові бандери, шухевичі та лемики», - наголосив він.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі