Зловмисники зламали кредитна мережу Пентагону

Поділитися
Невідомі зловмисники отримали доступ до бази даних кредитної мережі Пентагону Pentagon Federal Credit Union (PenFed). Про це повідомив співробітник "Лабораторії Касперського" Пол Робертс

За словами Робертса, взлом стався через заражений вірусом персональний комп'ютер, що був підключений до мережі Пентагону. У взламаній базі знаходилися особисті дані і фінансові звітності за військовослужбовцями армії США, а також за їх родичами. Дані передбачали імена, адреси, номери соціального страхування і кредитних карт.

Як повідомляють американські ЗМІ, витік стався 12 грудня 2010 року, проте оцінка завданих збитків продовжується до цих пір.

На сьогоднішній день відомо, що до рук хакерів потрапили дані за більш ніж 500 військовослужбовцями зі штату Нью-Гемпшир. PenFed вже перевипустити кредитні та дебетові карти для військовослужбовців, що потрапили в зону ризику.

За даними Пентагону, несанкціонованих спроб доступу до особистих рахунків поки не відбувалося. Однак на сайті PenFed розміщено попередження про шахрая на ім'я Дік Беннет, який телефонує військовослужбовців з метою з'ясувати їх особисті дані, представляючись співробітником PenFed.

Кредитна мережа Pen Fed обслуговує понад 100 тисяч військовослужбовців різних родів військ, а також ветеранів з товариства Veterans of Foreign War.

За матеріалами: Лента.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі