До Євро-2012 в Києві модернізують три мости

Поділитися
Двосторонній рух по Дарницькому мосту в Києві відкриють у березні, модернізацію мосту Метро закінчать до червня, а Подільського мосту - до початку 2012 року. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров за результатами наради в уряді про підготовку об'єктів столиці України до Євро-2012.

«У кінці березня ми вже відкриємо рух по Дарницькому мосту з правого берега на лівий. Зараз рух відкрито з лівого берега на правий», - зазначив прем'єр, якого цитує Інформаційний центр «Україна-2012», пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Дорожню розв'язку, що сполучує міст Метро і набережну Дніпра, планується здати в експлуатацію у I півріччі 2011 року. «Потрібно сконцентрувати ресурси, будтехніку, потужності і зробити це максимум за 4-5 місяців», - сказав Азаров.

Також, за словами прем'єра, визначені терміни введення в експлуатацію Подільського моста - це кінець 2011-початок 2012 року.

Нагадаємо, автомобільний рух по Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переходу з лівого на правий берег Дніпра було відкрито у грудні 2010 року.


За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі