Брати Клички не залишать бокс, поки не заберуть пояс WBA у Хея

Поділитися
© engadget.com
Брати Клички не збираються завершувати кар'єру, поки не покладуть у свою скарбничку пояс WBA у суперважкій вазі, який зараз належить британцеві Девіду Хею. Про це заявив Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко.

Кличко підкреслив, що вони з братом завжди прагнули завоювати всі чотири головних пояси у суперважкій вазі, тим самим створивши спортивну історію.

«Три пояси у нас вже є і ще один залишився у Девіда Хея. Таким чином, або він буде битися з одним із нас, або піде з боксу, і ми будемо битися з кимось іншим. Але ні Віталій, ні я не будемо навіть думати про відхід, поки у нас не буде всіх чотирьох поясів», - зазначив боксер.

Кличко відзначив, що сумнівається в тому, що його бій з британцем відбудеться, і що Хей закінчить спортивну кар'єру в кінці цього року.


Нагадаємо, другого липня повинен відбутися бій між Володимиром Кличком і британцем Девідом Хеєм.

За матеріалами Allboxing

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі