Ар’єв: Рештки «Народної самооборони» намагаються захистити Луценка

Поділитися
Нечисленні депутати Верховної Ради, які залишилися від групи «Народна самооборона», намагаються захистити колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це в ефірі «Радіо Свобода» заявив депутат від НУ-НС Володимир Ар’єв.

«Ми разом постійно консультуємося, діємо спільно. Зараз фактично ми займаємося тим, що захищаємо Юрія Луценка. І намагаємося зробити все, щоб ця несправедливість стосовно нього, коли його арештували, все ж таки була, назвемо так, виправлена. Хоча на сьогоднішній день ми чітко усвідомлюємо те, що це є політичними репресіями і ні про яку боротьбу з корупцією, як заявляє нинішня влада, тут не йдеться», – сказав Ар’єв.

За його словами, зараз групи «Народна самооборона» фактично не існує, і «про це заявляв ще сам Юрій Луценко влітку чи восени минулого року». «Але є група депутатів, які, власне, із старої «Самооборони» залишилися на своїх поглядах: Володимир Ар’єв, Олесь Доній, Тарас Стецьків, Юрій Стець, Юрій Гримчак, сподіваюся, Геннадій Москаль. Він від нас ще не відхрестився, але, скажімо так, я не бачу тісної співпраці зараз разом із нами», – розповів Ар’єв.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі