Герман створить комісію для перевірки чесності відбору на Євробачення

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Заступник голови адміністрації президента Ганна Герман має намір створити комісію для перевірки відбору кандидатури від України на Євробачення.

Герман зазначила, що вона буде ініціювати створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на Євробачення, до такої комісії мають увійти і представники прокуратури.

«У багатьох людей, які пишуть і телефонують до адміністрації президента, і в мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже неприємний і гіркий осад від усього, що відбувалося там, я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити", - підкреслила вона.

Герман зазначила, що на минулому відбірковому турі їй «вдалося припинити корупційні схеми і скасувати рішення про кандидатуру від України на Євробачення, і тому був чесно обраний кандидат».

«Я думаю, що цього року варто прислухатися до тих десятків тисяч людей, які за ці два дні телефонували і висловлювали своє невдоволення тим, як пройшов цей конкурс», - зазначила вона.

Відповідаючи на запитання, у чому полягають її сумніви щодо результатів конкурсу, Герман повідомила, що у неї є сумніви, але вона не хотіла б їх оприлюднити раніше за комісію, яка буде створена, дасть свої висновки».

«Я б не хотіла нікого заздалегідь у чомусь звинувачувати, але у мене склалося враження, що щось відбувалося в кулуарах і поза конкурсом, чого ми не розуміли і не знали», - додала вона.

Нагадаємо, на конкурсі з відбору кандидатури від України на Євробачення перемогла Міка Ньютон.

За матеріалами Українська правда


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі