Луческу залишиться з «Шахтарем» до 2012 року

Поділитися
Мірча Луческу буде працювати головним тренером «Шахтаря» до літа 2012 року. Про це повідомив сам Луческу в інтерв'ю турецьким ЗМІ.

«Я в Туреччині дав єдине інтерв'ю своєму колишньому помічнику у «Бешикташі», який зараз працює на телебаченні, і доступно пояснив, що залишаюся в Донецьку до літа 2012 року. Це вже вирішено», - заявив Луческу.

Тренер «Шахтаря» також прокоментував інформацію, що керівництво «Бешикташа» пропонувало йому контракт із зарплатою у 9 мільйонів євро на рік.

«Ну як ви собі це уявляєте: «Бешикташ» з тижневим інтервалом проводить два матчі в Лізі Європи з київським «Динамо», а президент клубу ігнорує ці ігри і продовжує зустрічатися зі мною? Турецькі газетярі - великі фантазери. Як тільки у когось із стамбульських грандів - «Галатасарая», «Фенербахче» або «Бешикташа» - щось не ладиться, відразу спливає прізвище Луческу. Я до цього вже звик», - зазначив тренер.

Нагадаємо, контракт Луческу з "Шахтарем" діє до літа 2012 року, і швидше за все, буде продовжений на більш вигідних для нього умовах. Зараз, за неофіційними даними, Луческу отримує 3 млн євро на рік, не враховуючи премій.

За матеріалами Спорт-экспресс в Украине

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі