Половина харків'ян негативно оцінюють перші 100 днів Кернеса

Поділитися
© economics.lb.ua
Більше половини опитаних харків'ян (50,3%) негативно оцінюють діяльність Харківського міського голови Геннадія Кернеса за перші 100 днів його перебування на посаді.
Такі результати засвідчило експрес-опитування «100 днів Г. Кернеса: оцінка харків'ян», що юуло проведене Харківським філіалом Інституту Горшеніна з 1 по 3 лютого 2011 року в рамках щотижневої програми «Пульс Харкова». Опитування проводилося в місцях масового перебування людей. Відповідно до стихійної вибірки було опитано 600 жителів Харкова віком від 16 років.
При цьому кожен четвертий (27,9%) респондент оцінює діяльність Г. Кернеса позитивно. П'ята частина опитаних (21,8%) вагалися з оцінкою діяльності мера.
Довіра діючому меру висловили більше чверті опитаних (26,8%). При цьому більше половини опитаних городян (56,3%) не довіряє Г. Кернесу. Не змогли відповісти на це питання 16,9% респондентів.
За перші 100 днів перебування на посаді мера міста ставлення до Г. Кернеса погіршилося у 43,5% харків'ян. При цьому у 22,0% опитаних ставлення до Г. Кернеса за 100 днів його перебування на посаді міського голови покращилося.
Нагадаємо, що на виборах Харківського міського голови перемогу здобув Г. Кернес з перевагою в 0,63% голосів Арсенія Авакова, що посів друге місце. Вибори 31 жовтня 2010 року були першими виборами в Україні з 2004 року «під керівництвом» Партії регіонів. За даними екзит-полів, зрозуміло, переміг А. Аваков.
За матеріалами УНІАН
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі