В Іоанна Павла II з'явився акаунт на Facebook

Поділитися
© aex.ru
Ватикан створив у соціальній мережі Facebook і на відеохостингу YouTube офіційні сторінки, які цілком присвячені папі Римському Іоанну Павлу II.

Запуск акаунтів прив'язаний до церемонії зарахування Іоанна Павла II до лику блаженних (беатифікації), що призначена на 1 травня. Очікують, що на церемонії будуть присутні близько двох з половиною мільйонів осіб.

Після зарахування до лику блаженних тіло покійного Папи Римського буде перепоховане в базиліці святого Петра, поряд зі знаменитою скульптурою Мікеланджело «Оплакування Христа» («П'єта»).

На момент написання новини відеоролики облікового запису giovannipaoloii загалом переглянуло близько півтори тисячі оіб. Сторінку John Paul II на Facebook відзначили кнопкою Like більше п'яти з половиною тисяч осіб.

Іоанн Павло II очолював Римо-католицьку церкву в період з 1978 до 2005 року. Він помер у квітні 2005-го після тривалої хвороби. Іоанна Павла II змінив на посту Папи Римського Бенедикт XVI.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі