Томенко: Новим головою Рахункової палати має стати представник опозиції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Опозиція наполягатиме на призначенні нового голови Рахункової палати. Про це заявив на брифінгу заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

Він зазначив, що вже «більше трьох місяців голова Рахункової палати (Валентин Симоненко - ред.), якого повторно обрано на цю посаду, перебуває там незаконно».

М.Томенко зазначив, що головою Рахункової палати має бути обрано представника опозиції. За його словами, якщо головою Рахункової палати буде обрано представника влади, то «ми будемо отримувати такі звіти, де все буде виглядати надзвичайно щасливо, і всі люди живуть щасливо».

М.Томенко сказав, що хотів знайти в Україні хоча б одну людину, яка в 2010 році почала жити краще, і йому вдалося знайти трьох таких людей, оскільки у ЗМІ пройшла інформація, що до списку мільярдерів додалося ще троє українців.

«Тобто торік троє людей стали жити краще», - зазначив М.Томенко.

У свою чергу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначив, що на даний час ще остаточно не визначена кандидатура на посаду голови Рахункової палати. «Ми працюємо в цьому напрямку, кандидатури різні розглядаються, але кінцеве рішення з даного питання не прийнято», - зазначив О.Єфремов.

11 грудня 2010 року закінчився семирічний термін перебування на посаді голови Рахункової палати Валентина Симоненка, який вдруге був призначений на цю посаду постановою Верховної Ради України від 11 грудня 2003 року.

Раніше міністр юстиції України Олександр Лавринович підтримав ідею, щоб наступним головою Рахункової палати став представник опозиції.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі