Дизайнер Мадонни і Леді Гага відкриє Kiev Fashion Days

Поділитися
З 25 по 27 березня в українській столиці відбудеться Kiev Fashion, організоване на зразок найбільших світових тижнів моди. Відкриються дні моди показом улюбленця Мадонни і Леді Гага - найцікавішого дизайнера Milan Fashion Week Франческо Сконьямільо.

Ф.Сконьямільо є справжнім fashion-гуру для Мадонни і Леді Гага: саме його вбранням вони регулярно епатують публіку під час своїх шоу і зйомок.

У Києві дизайнер представить 25 суконь з колекції сезону весна-лето/2011, а також ексклюзивну сукню, в якій Мадонна з'явилася на вечірці Oscar Night 2011.

"Я дуже щасливий стати учасником Kiev Fashion Days...Мені дуже подобаються українські жінки, їм властиве почуття елегантності. Для мене велике щастя відвідати Київ", - сказав у своєму відеозверненні Франческо Сконьямільо.

У рамках Kiev Fashion Days свої колекції також покажуть Лілія Пустовіт, Ганна Сосновська, Віталій Павлишин, Валерія Ковальська і Саша Канівський, а також зарубіжні дизайнери.

У програмі Pretenders - покази та інсталяції молодих зарубіжних і українських дизайнерів. Так, свої колекції представлять Ada Zanditon (London), La Maison du Couturier (Lamberto Petri, Milan), Serguei Teplov (Moskow), LP by Poustovit, sasha.kanevski, Vitaliy Pavlishyn, Sosnovska, Valery Kovalska.

Спеціально для їхнього fashion-шоу буде обладнано міні-подіум, а шоуруми та інсталяції займуть спеціальну "вулицю" на території комплексу "Мистецький Арсенал".

На Kiev Fashion Days також буде представлена ​​велика освітня програма, в рамках якої лекції проведуть авторитетні зарубіжні гості зі світу моди.

Нагадаємо, сьогодні в Києві стартував Український тиждень моди, на якому пройдуть прем'єрні покази колекцій прет-а-порте сезону осінь-зіма'2011-12.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі