Наливайченко спростовує наявність персонального конфлікту в «Нашій Україні»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко заявляє, що в партії немає персонального конфлікту. Про це він сказав, коментуючи повідомлення деяких ЗМІ щодо наявності конфлікту між ним і лідером партії Віктором Ющенком.

«Погано, що минула історія «Нашої України» вже привчила всіх саме до такого сприйняття подій у партії. Я це спростовую», - сказав він.

За його словами, партія ожила, є бачення її розвитку, є здорова мета, є розуміння того, які провести організаційні зміни. «Звичайно, це може когось дратувати. Тому й поширюються плітки про вигадані чвари. Не виключаю, що вони виходять з кабінетів влади і від наших політичних конкурентів», - сказав голова політради.

Безперечно, зазначив він, у партії йдуть дискусії. «Вони не стосуються персон. Вони стосуються способу і системи роботи», - підкреслив В.Наливайченко.

В.Наливайченко повідомив, що у п'ятницю відбудеться засідання політради партії. «Воно вирішить, наскільки ми готові проводити з'їзд, щоб реалізувати зміни, і коли проводити збори партійців», - сказав він.

«Для ефективності нам потрібна єдність. Цього намагаюся досягти. Тому прошу слідкувати за нашими рішеннями і результатами, а не за розмовами навколо «Нашої України», - сказав В.Наливайченко.

Раніше ЗМІ з посиланням на джерела в «Нашій Україні» писали, що з'їзд партії «Наша Україна», запланований на 19 березня, переноситься нібито через наявність конфлікту між В.Наливайченком та В. Ющенком, який стосується проекту змін до статуту партії, які б посилили вплив у партії голови політради.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі