Випущено фінальну версію Firefox 4

Поділитися
Організація Mozilla Foundation випустила підсумкову версію браузера Firefox 4. За заявою розробників, Firefox 4 працює у кілька разів швидше за попередню версію 3.6.

Firefox працює на базі нового движка, за допомогою якого розробникам вдалося істотно збільшити швидкість роботи сценаріїв JavaScript. Загальна швидкість роботи Firefox зросла із двох до шести разів, стверджують розробники.

Також користувачам Firefox стало доступним групування відкритих вкладок у групи. Раніше подібна опція була представлена ​​в браузері Opera.

Для скачування на сайті доступні версії як для ОС Windows, так і для Mac OS X і Linux. Відзначається, що користувачі можуть встановити 80 версій Firefox різними мовами, у тому числі російською.

Перша бета-версія Firefox 4 була опублікована у липні 2010 року. Остання перед виходом фінального релізу версія, що носила статус «реліз-кандидата», з'явилася на початку березня. Таким чином, публічне тестування одного з найбільш популярних браузерів у світі тривало більше 8 місяців.

Всесвітня аудиторія Firefox перевищує 400 мільйонів людей. За загальною кількістю користувачів він поступається лише Microsoft Internet Explorer.

Завантажити нову версію Firefox можна на спеціально створеному сайті.

За матеріалами Лента.Ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі