Пугачова збере в Криму кращі голоси п'яти континентів

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© ukrcommerce.com
У Криму відбулася презентація нового музичного проекту, який з часом може стати одним з найбільш яскравих і резонансних не тільки в СНД, але і в світі.

Як повідомили DT.UA у прес-службі Верховної Ради Криму, прем'єрний музичний марафон буде називатися «Крим мюзик фест» (Crimea Music Fest). Він пройде з 6 по 10 вересня 2011 року в Ялті.

Цей музичний проект, на думку прес-служби кримського парламенту, кардинально відрізняється від усіх інших, які проходять на пострадянському просторі. Оскільки в основі Crimea Music Fest - ідея загального мультикультурного простору - це буде «з'їзд» кращих голосів п'яти континентів: Євразії, Африки, Австралії, Північної Америки, Південної Америки.

За задумом організаторів, символічним талісманом Crimea Music Fest, можливо, стане пінгвін, мешканець шостого континенту - Антарктиди. Крим стане свого роду «сьомим континентом».

Одним з головних заходів Crimea Music Fest стане Міжнародний пісенний конкурс молодих виконавців. Він пройде у два етапи. До складу журі увійдуть зірки шоу-бізнесу світового рівня.

За повідомленням прес-служби ВР АРК, вже підтвердила свою згоду на статус «художнього керівника» проекту Алла Пугачова.

Як стало відомо DT.UA, на час заходу частина ялтинської набережної перетвориться на «фестивальне містечко», глядачі зможуть спілкуватися з найпопулярнішими світовими виконавцями безпосередньо.

У даний час триває переговорний процес на предмет участі у Crimea Music Fest з представниками таких виконавців як Хуліо Іглесіас, Сара Брайтман, Сезарія Евора, Armin van Buuren, Дітер Болен, Джастін Тімберлейк, Мілен Фармер, а також голлівудською зіркою Лайзою Мінеллі і багатьма іншими.

Десант українського та російського шоу-бізнесу буде представлено зірками: Таїсія Повалій, Микола Басков, Ірина Білик, Філіп Кіркоров, Олена Ваєнга. Окремим блоком у межах Crimea Music Fest стане програма українського етно-року (склад учасників в даний час уточнюється).

Серед окремих напрямків Crimea Music Fest - ексклюзивні туристичні маршрути «Невідомий Крим очима суперзірок»: у ролі гіда - найекзотичнішими кримськими куточками - буде та чи інша зірка.

Головним майданчиком фестивалю стане концертний зал «Ювілейний», який переобладнають, встановивши новітні технології. Паралельно на «фестивальному просторі» буде діяти ще два майданчики - «Біля моря» і «Біля фонтану», де також будуть проходити концерти і зустрічі з артистами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі