Клюєв запропонував туркменським студентам навчання в українських ВНЗ

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Україна пропонує Туркменістану розширити підготовку туркменських студентів в українських вищих навчальних закладах. Про це заявив Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв на зустрічі з президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим.

Згідно з повідомленнями прес-служби міністра, він заявив, що з кожним роком зростає рівень зацікавленості з боку студентів Туркменістану українськими ВНЗ. Це підтверджує й статистика - за даними Міносвіти України, станом на 1 січня 2011 року, в Україні навчається більше 4000 туркменських студентів.

Він також зазначив, що необхідно продовжувати практику міжвишівських угод.

Також було повідомлено, що учасники зустрічі обговорили можливості для розширення культурного співробітництва. Зокрема, 10-14 квітня буде проведено Дні культури України в Туркменистані.

За словами А. Клюєва, українська сторона готова, відповідно до досягнутих раніше домовленостей, організувати в 2012 році проведення Днів культури Туркменістану в Україні.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі