Microsoft випустила нову ОС Windows Home Server 2011

Поділитися
Microsoft випустила нову операційну систему Windows Home Server 2011, призначену для "домашніх серверів".

У даний час корпорація Microsoft направила ОС у виробництво, а також своїм партнерам щодо створення серверів. Очікується, що на початку квітня Windows Home Server 2011 з'явиться на ресурсах MSDN і TechNet, і володарі комерційних підписок зможуть її завантажити. Кінцевим споживачам ця ОС буде доступна у травні.

Перша бета-версія ОС, відомої як Vail, стала доступною близько року тому, RC-варіант системи з'явився приблизно два місяці тому.

Згідно з повідомленням Microsoft, нова версія ОС базується на тому ж ядрі, що і Windows Server 2008 R2. Новинка позиціонується як програмне рішення для людей, яким необхідно у домашніх умовах керувати декількома ПК, ноутбуками і медіа-центрами у мережі.

Microsoft планувала випустити Home Server 2011 на самому початку 2011 року, і коли цього не сталося, у галузі заговорили про те, що корпорація все-таки відмовилася від цього варіанту серверної системи.

Зазначимо, що Microsoft випускає нову ОС, але ніякого нового брендового обладнання, створеного спеціально під неї, немає, і навряд чи з'явиться. У минулому році два ключових партнери корпорації - Hewlett-Packard і Acer - відмовилися від виробництва "домашніх серверів".

За матеріалами: CyberSecurity

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі