Донецький губернатор: Від їжі відмовитися можна, а від довіри владі - не можна

Поділитися
Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк на звітній конференції облорганізації партії в суботу, 2 квітня, процитував Конфуція.

«Ще великий Конфуцій сказав, що в добре керованій державі має бути достатньо продовольства, зброї, і народ повинен вірити правителям. Причому, стверджував він, можна відмовитися від озброєння і продовольства, але не від довіри народу, без довіри - держава не може встояти», - процитував А. Близнюк китайського філософа.

Говорячи про основні завдання партійної облорганізації, А. Близнюк сказав, що необхідно продовжувати працювати з виборцями.

«Ця робота не повинна зупинятися ні на хвилину, щоб виборець і надалі довіряв нам, необхідно з дня у день доводити, що ми - партія реальних справ. Щоденна реалізація планів підвищення якості життя в країні - це і є суть нашої політики», - заявив губернатор.

Водночас, за словами губернатора, «проведення непопулярних реформ і приєднання до дій влади партії може позначитися на її рейтингу». Однак він висловив переконання, що «альтернативи цьому процесу немає».

Нагадаємо, що зовсім нещодавно А. Близнюк відзначився висловлюванням про те, що середня зарплата (2500 грн) в Донецьку на всі 100% забезпечує «біологічну норму життя» місцевих жителів.

За даними останніх соцопитувань, за рік Партія регіонів втратила приблизно половину свого рейтингу.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі