Генпрокуратура оголосила в розшук зятя Черновецького

Поділитися
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького Дениса Комарницького за скоєння ними розбійного нападу.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін. Він також повідомив, що дано дозвіл на затримання зятя київського мера, а документи про його розшук направлено до відповідних інстанцій.

Раніше ZN.UA повідомляло, що Печерський суд повинен сьогодні обрати запобіжний захід лідеру фракції Блоку Леоніда Черновецького у Київраді Д.Комарницькому, яког затримано за тією ж справою 8 квітня.

У 2008 р. заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін порушив кримінальну справу за фактом розбійного нападу на одного з партнерів юридичної компанії «Корпоративні технології», адвоката Івана Гранцева, в якому брали участь зять Л.Черновецького В'ячеслав Супруненко і Д.Комарницький. Напад стався 2 вересня 2005 року в приміщенні Київського міського Бюро технічної інвентаризації.

Проте відразу після порушення справи прокурор Олександр Медведько ухвалив постанову про скасування кримінальної справи щодо В.Супруненка та Д. Комарницького і її було перекваліфіковано на справу «за фактом».

За матеріалами: "Інтерфакс-Україна"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі