Спійманий на хабарі мер Зугреса ходить на роботу всупереч забороні прокурора

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міський голова м.Зугрес (Донецька область) Сергій Павленко, якого було затримано правоохоронцями під час отримання хабара, вийшов на роботу.

Як повідомили кореспонденту ZN.UA поінформовані джерела, у понеділок, 11 квітня, міський голова знову з'явився у своєму кабінеті після місячної відсутності.

Градоначальник, який раніше був на лікарняному, проводив прийом громадян з особистих питань. Також у нього «на килимі» побували кілька муніципальних чиновників, аж до заступників мера.

При цьому у правоохоронних органах стверджують, що такого бути не могло. «Справу не закрито, справа готується до передання до суду. Сергія Івановича Павленка офіційно відсторонено від посади на час проведення слідства, тому на роботі йому робити нічого. Обов'язки мера зараз виконує секретар міської ради», - цитує прес-служба Донецької прокуратури області прокурора Харцизька Павла Гущина.

Нагадаємо, 1 березня правоохоронні органи повідомили, що при отриманні хабара на суму 40 тис. грн під час спільної операції УБОЗ і прокуратури затримано мера Зугреса Сергія Павленка. Чиновник взяв з підприємця гроші за виділення земельної ділянки з наступною зміною цільового призначення.

Відразу після пред'явлення звинувачення міський голова вийшов під підписку про невиїзд і взяв лікарняний.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі