Дві тисячі львівських студентів протестують проти реформ Табачника

Поділитися
© seafarersjournal.com
Близько двох тисяч студентів протестують зараз біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації проти зростання цін за проживання у гуртожитках та прийняття нового закону "Про освіту".

Активне невдоволення студентів також викликають плани зобов'язати випускників-бюджетників відпрацьовувати навчання за державним направленням на невигідних умовах. Традиційно студенти вимагають підвищення розмірів стипендій.

Акція проходить під гаслами "Табачника - на мило!", "Студенти - сила!", "Студенти всього світу - за вільну освіту!", "Скажемо ні деградації освіти!", "Вимагаємо гідного працевлаштування!", "Ми за гідну освіту!", "Ні зростанню цін за проживання в гуртожитках!".

Біля будівлі обласної адміністрації знаходяться кілька десятків міліціонерів. Деякий час перед будівлею також перебували бійці "Беркута" в шоломах, але пізніше їх відкликали з площі.

За матеріалами "Інтерфакс-Україна"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі