Довгий уже написав заяву про відставку

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© sharetravel.com.ua
Секретар Київради Олесь Довгий на цьому тижні був поставлений Банковою в рамки. Результати звірки стенограми засідань міськради з подальшими розпорядженнями показали розбіжності з кількох великих об'єктів, що називається фальсифікацією і може закінчитися кримінальною статтею.

Як повідомляють джерела ZN.UA, О. Довгий наступну сесію все-таки проведе й поставить на голосування питання про свою відставку. За наявною інформацією, він уже написав заяву про відставку.

За даними джерел, у списку можливих кандидатур на його крісло залишилися дві - Галина Герега (депутат від ГАК, ставлениця Василя Хмельницького, спонсора Блока Литвина) і Володимир Дейнега (від Партії регіонів). Доти у списку здобувачів фігурували Олексій Рєзніков (Блок Катеринчука), Наталя Новак (Блок Кличка), сам Віталій Кличко, Юрій Дмитрук (осколок БЮТ). За останньою інформацією, Банкова і Попов схиляються до кандидатури регіонала. Примітно, що саме Дейнега збирав підписи для скликання позачергової сесії.
Серед депутатів Володимир Петрович, який усі ці роки очолював комісію з питань комунальної власності, має відносний авторитет. Стверджують, що його підписів на одіозних рішеннях немає. Втім, не слід забувати, що всі ці рішення пройшли зал, де за них голосували регіонали. Зокрема й Дейнега.
Докладніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в статті Інни Ведерникової «Примус до миру».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі