У Київраді зареєстровано заяву Довгого про відставку (документ)

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У секретаріаті Київради щойно було зареєстровано заяву секретаря міськради Олеся Довгого про відставку за власним бажанням.

Як повідомляють джерела ZN.UA, на сьогодні на 17:00 заплановано зустріч мера Києва Леоніда Черновецького зі своєю фракцією, а також з головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим.

На вівторок, 19 квітня, заплановано засідання сесії Київради.

Нагадаємо, раніше ZN.UA писало про те, що 14 квітня О.Довгий вже написав заяву про відставку. Проте сам О.Довгий дану інформацію спростував. Після публікації в ZN.UA повідомлення про те, що заява зареєстрована, О.Довгий знов його спростував, після чого все-таки підтвердив. Щоб попередити подальшу можливу непостійність секретаря Київради, наводимо документ, що опинився у розпорядженні редакції.
Як повідомлялося, О.Довгий з невідомих причин переніс сесію Київради з 14 на 19 квітня.
Для відставки О.Довгого необхідний 61 голос депутатів. За даними джерел, в списку можливих кандидатур на його крісло залишилися дві - Галина Герега (депутат від ГАК, ставленик Василя Хмельницького, спонсора Блоку Литвина) і Володимир Дейнега (від Партії регіонів).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі