"Однокласcники" і "Вконтакте" можуть об'єднати

Поділитися
© Getty Images
Mail.ru Group наполягає на об'єднанні "Одноклассников" і "Вконтакте".

"Об'єднання було б доцільним, враховуючи конкуренцію, що посилюється між російськими мережами та міжнародними майданчиками", - сказав Д.Грішин на конференції "Російський інтернет-форум", пише "РБК daily".

Джерело, близьке до холдингу, говорить, що у Mail.ru Group є опціон на збільшення частки в акціонерному капіталі "ВКонтакте"до 40% і "холдинг має намір реалізувати його".

Нагадаємо, Mail.ru Group повністю контролює "Однокласcники" і володіє 32,5% акцій "ВКонтакте", також у неї є соцсервіс "Мой Мир", інтегрований в портал Mail.ru.

Засновник "ВКонтакте" П.Дуров виступає проти об'єднання двох мереж. За інформацією "РБК daily", він разом із партнером В'ячеславом Міріашвілі (за неофіційними даними, у нього близько 20% акцій соцмережі) готові самостійно викупити частку Mail.ru Group.

Як повідомлялося раніше, "ВКонтакте" може відкрити офіс у Києві.

Аудиторія "ВКонтакте" складає близько 25 млн унікальних відвідувачів на день, з яких близько 5 млн щоденних відвідувачів - це користувачі з України. При цьому загальна кількість реєстрацій з України набагато більша.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі