Азаров вирощує капусту з дитинства

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр-міністр України Микола Азаров вирощує капусту з самого дитинства, і досі на його городі росте цей цінний овоч. Про це він повідомив у четвер, 21 квітня, виступаючи перед учасниками національного семінару журналістів регіональних ЗМІ.

«Я виріс у родині, яка знає ціну заробленого рубля. Я ось таким (маленьким - ред.) ходив на город, садив капусту, картоплю, тому що нашій родині не вистачало грошей. І вже заробляючи пристойно, за нашими радянськими мірками, я не гребував садити ту саму картоплю і вирощувати ту саму капусту. І зараз у мене поруч з будинком є ​​дві сотки, на яких росте все що потрібно. Мені зараз нічого не заважає на Бессарабці купувати овочі, але я не довіряю цим овочам. Зате я знаю, що за капуста у мене під будинком. Я її із задоволенням їм. Вона без всяких хімікатів. Я не соромлюсь цього абсолютно», - сказав М.Азаров.

При цьому М.Азаров звернув увагу на несправедливу, на його думку, реакцію на його нещодавню заяву про необхідність «взяти лопату» і вирощувати овочі своїми силами.

«Я на засіданні Кабінету міністрів сказав: а що заважає кожному, у кого є голова, руки, ноги і є енергія, взяти лопату, взяти 10 соток землі і на цей період (проведення економічних реформ в Україні - ред.), поки ми цим будемо займатися в загальнодержавному масштабі, хоча б свою сім'ю забезпечити овочами», - підкреслив прем'єр-міністр.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі