Дочку Джарти рекомендовано на посаду заступника голови господарського суду Києва

Поділитися
© 2ipad.org
Рада суддів господарських судів України порекомендувала на посаду заступника голови господарського суду міста Києва 31-річну Вікторію Джарти, доньку голови Ради міністрів Криму, заступника голови Партії Регіонів Василя Джарти.

На посаду судді господарського суду м.Києва В.Джарти було призначено лише рік тому, 15 квітня 2008 року. Її було переведено до цього суду з Господарського суду Донецької області Указом Президента України від 8 квітня 2010 року. Раніше вона була помічником судді Апеляційного суду Донецької області.

Видання "Юридична практика" відзначає, що у кадровому резерві на дану посаду значилося ще 4 судді Господарського суду м.Києва, але всі вони написали заяви про те, що з різних особистих причин відмовляються претендувати на цю посаду. Рада суддів господарських судів проголосувала за кандидатуру Джарти одноголосно.

Окрім Вікторії, у Василя Джарти є дочка Ольга (1988 р.н.), яка нещодавно закінчила Донецький національний університет і збирається робити кар'єру судді, як і її старша сестра. У минулому році Ольгу було включено до рейтингу "10 найзавидніших наречених України" журналу "Фокус".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі