Парад на День Незалежності проведуть за 56 млн грн

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Кабінеті міністрів сьогодні, 28 квітня, пройшла координаційна нарада під керівництвом прем'єр-міністра Миколи Азарова з приводу святкування 20-річчя Незалежності України.

За інформацією ZN.UA, на нараді були присутні глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, представники Мінфіну, Міноборони, Генштабу та інших міністерств і відомств.

У ході наради було прийнято категоричне рішення про ненадання додаткових коштів на проведення параду в День Незалежності. Згідно з рішенням, парад повинен бути проведений в межах коштів, закладених у затвердженому парламентом бюджеті Міністерства оборони на 2011 рік. Мова йде про 56 млн грн.

Як повідомляло ZN.UA, міністр оборони Михайло Єжель просив на проведення параду до Дня Незалежності 320 млн грн - рекордну суму за всю історію незалежної України. Щоправда, згодом міністр намагався цю інформацію спростувати, однак ZN.UA опублікувало лист за підписом самого М. Єжеля на ім'я прем'єр-міністра Миколи Азарова, в якому він заявляє про необхідність виділення на проведення параду 320 млн грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі