ЄДАПС незаконно виготовляє бланки суворої звітності

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Окрім того, до складу приватного консорціуму чомусь входить державне підприємство.

Про це повідомив урядовий уповноважений з питань дерегуляції Михайло Бродський з посиланням на дані Міністерства фінансів.

«Цікава інформація від Мінфіну. Вони надіслали листа, в якому сказано, що консорціум ЄДАПС не має ліцензії на виготовлення бланків суворої звітності», - написав М.Бродський у своєму блозі.

Також виявилося (згідно з даними Мінфіну), що до складу приватного консорціуму, яким є ЄДАПС, чомусь входить державне підприємство.

«Схема виходить дуже проста. По-перше, чи можуть державні компанії входити до складу приватного концерну? По-друге, як може перемагати на тендерах приватний концерн, у якого немає ліцензії на виготовлення бланків суворої звітності?», - дивується головний «дерегулятор».

«Підприємство чекає до останнього, коли вже закінчуються бланки, а потім підписують договір по-новому, оскільки народ обурений тим, що немає, наприклад, бланків паспортів. Подібна схема - і з одним виконавцем на тендерах», - коментує М.Бродський.

«Її створено, до речі, у тому числі і Юрієм Віталійовичем Луценком, який сидить не за ЄДАПС і за мільярди, а за якусь квартиру ... За логікою, всі причетні до цієї схеми повинні сидіти у в'язниці», - далі розмірковує головний «дерегулятор».

За словами М.Бродського, відповідні листи з вимогою усунути вказані порушення законодавства він написав на адресу президента, прем'єра і генерального прокурора України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі