У львівських бійках виявилася винною Тимошенко

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Зіткнення у Львові у День Перемоги вигідні Юлії Тимошенко. Про це у своєму блозі на «Українській правді» написала радник президента Ганна Герман.

«Той, хто все організував у Львові, безперечно, працював на вузькопартійний інтерес Тимошенко», - підкреслила радник президента.

За її словами, зіткнення «завдали Львову і Україні в цілому тільки шкоди». «А значить - вигідні тим, хто не хоче бачити Україну в колі європейських держав, хто не бажає, щоб Львів багатів від туризму, хто всіляко намагається підбурювати європейських політиків проти української влади (дивіться, мовляв, що там коїться)», - зазначила Г.Герман.

За її словами, «9 травня показало львів'янам партію «Свобода», що набирала вже досить високі рейтинги, у гіршому світлі».

«Безперечно, після цього рейтинги «Свободи»у Львові впадуть, і БЮТ отримає шанс відвоювати втрачені позиції. Зараз БЮТ намагається творити пропаганду, що, мовляв, скандалами у Львові хтось хотів відвернути увагу людей від економічних проблем», - зазначила Г.Герман.

«Але це не так. Ті дурниці, якщо не говорити різко, які наробила «Свобода» у Львові, завадили лише їй. При такому масштабі провокацій у місцевої влади та міліції не було шансу уникнути ексцесів», - заявила вона.

«Який же висновок треба зробити? Перше, покарати провокаторів. А далі - переступити через цю ганьбу і йти вперед», - додала Г.Герман.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі