Янукович запропонував Пшонці вивчити події у Львові

Поділитися
Президент Віктор Янукович запропонував генпрокурору Віктору Пшонці створити робочу групу для вивчення подій, що мали місце 9 травня 2011 у Львові під час святкування Дня Перемоги.

Про це повідомляє офіційний сайт президента.

На думку глави держави, зазначена група, до складу якої доцільно залучити представників СБУ і МВС, також повинна дати правову оцінку виявленим фактам порушення прав і свобод людини.
За результатами діяльності робочої групи генеральний прокурор повинен "вжити заходів реагування відповідно до законодавства ", відзначає президент.
Нагадаємо, 9 травня у Львові під час святкування Дня перемоги сталося кілька сутичок, під час однієї з яких активіст ВО «Свобода» отримав поранення в ногу від пострілу з пневматичної зброї.
Також представники ВО «Свобода» вступили в сутичку з бійцями Беркута, закидавши їх камінням.
На думку мера Львова Андрія Садового, сутички в місті були спланованими і відповідальність за них лежить на правоохоронних органах.
Водночас, прес-служба МВС розповсюдила заяву про те, що в День Перемоги на Львівщині міліція не допустила грубих порушень громадського порядку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі