Розслідування «справи Магнітського» продовжили на три місяці

Поділитися
© gizmodo.com
Розслідування справи, порушеної за фактом загибелі у московському слідчому ізоляторі юриста фонду Hermitage Capital Сергія Магнітського, продовжили на три місяці.

Як повідомив представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін, це пов'язано з тим, що додаткову судмедекспертизу причин смерті загиблого ще не завершено.

С.Магнітськ
ого було заарештовано за звинуваченням у несплаті податків, він помер у лікарні СІЗО у листопаді 2009 року. За попередніми даними, причиною смерті стала серцева недостатність. Справа розслідується за статтями - «ненадання допомоги хворому» і «неналежне виконання посадовими особами своїх обов'язків».

У кінці 2010 року Комітет Європарламенту з міжнародних справ одноголосним голосуванням схвалив введення візових санкцій щодо російських чиновників, причетних до загибелі С.Магнітського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі