Янукович звільнив Ємця

Поділитися
Президент Віктор Янукович звільнив міністра охорони здоров'я Іллю Ємця. Про це Янукович повідомив журналістам у Миколаєві.

В.Янукович зазначив, що І.Ємець хороший фахівець, але йому не вдалося налагодити роботу міністерства, щоб воно працювало на належному рівні.

За словами президента, на цю посаду потрібно підібрати людину, що здатна швидко організувати команду, яка зможе ефективно працювати і почне реформування галузі.

Відповідний указ №586/2011 оприлюднено на офіційному сайті президента України.

Як повідомляло ZN.UA, І.Ємець у п'ятницю, 13 травня, написав заяву про відставку

16 травня міністерство охорони здоров'я спростувало інформацію про відставку міністра охорони здоров'я.

У четвер, 12 травня, президент України Віктор Янукович під час засідання Керуючої ради Комітету з економічних реформ оголосив вимогу прем'єру Миколі Азарову «обережно» і «негайно» реформувати медичну галузь. «На жаль, я досі не побачив у Міністерства охорони здоров'я чіткого і цілісного розуміння реформи, як кажуть: від А до Я», - заявив тоді голова держави.

Раніше ZN.UA писало про те, що, окрім І.Ємця, у найближчому майбутньому вірогідні відставки міністра освіти Дмитра Табачника, міністра культури Михайла Кулиняка, віце-прем'єра Віктора Тихонова, а також міністра оборони Михайла Єжеля. При цьому відставку М.Азарова відкладено до вищої точки кипіння у суспільстві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі