Іващенкa можуть покласти в одну палату з Луценком

Поділитися
Завтра, як очікується, колишнього тимчасово виконуючого обов'язки (т.в.о.) міністра оборони Валерія Іващенка за приписом суду можуть доставити з СІЗО в Київську лікарню швидкої допомоги для обстеження, і помістити в одну палату з екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценко. Про це повідомили компетентні джерела.

За словами одного зі співрозмовників агентства УНІАН, у Києві лише лікарня швидкої допомоги має дві палати для утримання на лікуванні спецконтингенту, який знаходиться під арештом.

Як відзначило джерело, в одну з таких палат, як правило, поміщають хворих на туберкульоз, а друга, в якій, зокрема, знаходиться Ю. Луценко, розрахована на трьох осіб.
Як повідомлялося, 18 травня Печерський районний суд Києва втретє своїм рішенням зобов'язав працівників пенітенціарної системи, зокрема, конвойного полку Києва, доставити В. Іващенка в столичну лікарню швидкої допомоги для медичного обстеження.
Таким чином колегія Печерського райсуду задовольнила клопотання В. Іващенка щодо необхідності проведення комплексного медобстеження, оскільки, як зазначив підсудний у своєму клопотанні, за останній місяць він вже втратив чутливість стопи обох ніг.
Як відомо, Головним управлінням військових прокуратур Генеральної прокуратури 20 серпня 2010 було порушено кримінальну справу стосовно В. Іващенка. Щодо нього було обрано запобіжний захід - взяття під варту.
1 листопада 2010 Генпрокуратура завершила розслідування кримінальної справи.
В. Іващенко і арбітражний керівник державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» Г. звинувачуються в службових зловживаннях і пособництві в незаконному відчуженні майна під час
санації заводу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі