Семинога і четверо депутатів Київради вийшли з «Батьківщини»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат України Анатолій Семинога і четверо депутатів Київради прийняли рішення про вихід із партії «Батьківщина». Про це повідомив політик.

Таке рішення А.Семинога прокоментував тим, що керівництво партії «Батьківщина» намагається розвалити Київську міську партійну організацію.

«Нам раніше не зрозуміло було, чому йде такий процес. Але стало зрозуміло, коли ми дізналися, що керівництво партії «Батьківщна» підписало угоду з партією «Реформи і порядок», в якій є пункт про те, що Київську міську партійну організацію передано в управління ПРП», - сказав він.

Політик зазначив, що члени Київської міської організації партії намагалися переконати, що цього робити не можна, однак ніхто до них не прислухався.

«Сьогодні був з'їзд і заступника голови Київської міської організації на нього не пустили, мотивувавши, що його не було у списках. Те саме відбулося і з деякими іншими делегатами», - сказав він.

Депутат додав, що саме тому четверо депутатів від «Батьківщини» у Київраді прийняли рішення про вихід із партії - Микола Лук'янюк, Володимир Науменко, Володимир Семинога і Володимир Кобєлєв. «Я теж напишу сьогодні заяву і виходжу з партії», - сказав він. Семинога зауважив, що поки він не збирається входити в якусь іншу партію або фракцію у парламенті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі