«Друга хвиля» кризи вибірково накрила тільки Білорусь

Поділитися
Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що проблеми в економіці країни виникли через «другу хвилю» кризи і пообіцяв «викрутитися» із ситуації.

«Останнім часом нам кричать: ось, у вас там проблеми. Нас же накрила друга хвиля кризи. Знову подорожчали ресурси фактично у два рази, яких у нас немає», - заявив О.Лукашенко у середу, 25 травня, в Астані, Казахстан.

«Так, у нас збільшився експорт, але стільки валюти ми знайти не можемо. Тому знову виникли складнощі. І питання полягає в тому, як викрутитися з цієї ситуації. Викрутимося. Якщо є бажання, вийдемо з цієї ситуації», - пообіцяв білоруський президент.

Що стосується ситуації на валютному ринку, О.Лукашенко сказав: «Ми припинили продавати валюту із золотовалютних резервів, а той курс, який встановиться, той і буде. Ми його вчора визначили на рівні Br5 тис. за $1. Нехай відбулася девальвація національної валюти, нічого. Треба, головне, розпорядитися цим, як треба, - для експортоорієнтованої економіки це дуже важливо».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі