У донецькій пожежі згоріли докази на "політичного в'язня" Амбросьонка?

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Вчорашньою пожежею в будівлі «Ремпобуттехніки» в центрі Донецька знищено докази у кримінальній справі проти компанії, що належить голові обласної організації партії «Єдиний центр» Андрію Амбросьонку, екс-кандидатові в мери міста.

Нагадаємо, керівник партійного осередку А.Амбросьонок отримав широку популярність, коли його було затримано СБУ за тиждень до місцевих виборів 2010 року. Лідери партії вважали арешт свого однопартійця «політичним тиском», про що заявили у спеціально поширеному повідомленні. Ця подія стала найгучнішим скандалом під час виборчої кампанії у Донецьку.

«Незадовго до пожежі закінчилася податкова перевірка компанії «Дефамільє» (мережа магазинів« 7-й квартал»), власником якої є А.Амбросьонок. Під час цієї перевірки було виявлено факти виплати зарплати в конвертах, і готувалися матеріали для порушення кримінальної справи. Пожежа сталася якраз тоді, коли податківці готувалися пред'явити акт перевірки, а також вилучити оригінали підтверджуючих документів в офісі компанії», - розповіло ZN.UA проінформоване джерело.

На даний момент посадові особи компанії А.Амбросьонка зникли і всіляко ухиляються від контактів з податковим відомством.

На уточнююче питання, чи вважають «органи» пожежу спеціально влаштованим підпалом, джерело відповісти не змогло.

Як повідомлялося, у вівторок, 25 травня, у Донецьку сталася пожежа в будівлі «Ремпобуттехніки». Підрозділами МНС вогонь було ліквідовано за 40 хвилин. Постраждало 700 кв. м покрівлі та приміщення всередині будівлі. За даними рятувальників, жертв і постраждалих немає.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі