Дружина Луценка: Юру тримають в СІЗО незаконно

Поділитися
© mvs.gov.ua
Група народних депутатів від фракції «Наша Україна - Народна самооборона» зібралися біля Лук'янівського СІЗО із наміром вимагати від його керівництва відпустити екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Дружина Ю.Луценка Ірина Луценко заявила журналістам, що оскільки Печерський районний суд у своєму рішенні послався на постанову Апеляційного суду про запобіжний захід Ю.Луценка, не встановивши граничних термінів утримання, термін арешту закінчився вчора, отже, сьогодні «він повинен вийти з СІЗО з матрацом, телевізором і всім іншим, що у нього є».

І.Луценко додала, що її чоловіка вже доставлено до Печерського райсуду Києва, де, як очікується розпочнеться слухання його справи по суті.


Нагадаємо, 23 травня Печерський райсуд Києва призначив до розгляду по суті справу за обвинуваченням Ю.Луценка на 27 травня і залишив екс-міністру запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Того ж дня його було доставлено до Київського слідчого ізолятора. З 24 травня 2011 року Ю.Луценко відмовився від голодування, про що написав офіційну заяву.

Як повідомлялося, українські політлоги не виключають, що колишнього міністра внутрішніх справ Ю.Луценка може бути засуджено на термін від 5 до 7 років ув'язнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі